Vanaf 1 maart beginnen de werken aan Lauweplaats. 
Dit kan voor enige hinder zorgen.

Garantie

Hier enkele richtlijnen in verband met garantie

 1. Bij voorkeur het defecte onderdeel in de originele verpakking terugbrengen. Producten waarvan de labels of serienummers werden verwijderd, gebroken of beschadigd worden eveneens niet aanvaard.
 2. Wat betreft volledige systemen, vallen enkel computers geassembleerd door Cyberware onder garantie. Defecte goederen uit PC’s gemonteerd door klanten, worden aanzien als losse componenten bij ons binnen te komen ter vervanging of herstelling.
 3. Voor het testen van defecte producten, wordt €35 per uur in rekening gebracht (incl. BTW). Voor producten die niet defect blijken te zijn, wordt een administratiekost van €15 (incl. BTW) aangerekend.
 4. Bij defecten van onderdelen op pc’s die verstuurd worden, gelden dezelfde garantievoorwaarden. Wij staan echter wel niet in voor eventuele verzendingskosten. Ook al blijkt het onderdeel defect te zijn, moet de verzending voor het terugsturen door de klant worden betaald.
 5. Bij afgifte van defecte goederen aanvaardt de klant de algemene verkoopsvoorwaarden van Cyberware.
 6. Wij zijn niet aansprakelijk voor gegevensverlies bij herinstallatie.
 7. Producten die 7 dagen na aankoop defect blijken te zijn, kunnen indien op stock ingeruild worden. Indien de 7 dagen periode overschreden is, wordt het product opgestuurd naar de fabrikant voor analyse. Wachttijden van deze transacties kunnen oplopen tot 8 weken. Wij kunnen dan ook niets meer doen dan wachten tot het onderdeel terugkomt. Wij zijn dan ook niet aansprakelijk voor eventuele lange wachttijden.
 8. Wij geven geen garantie als :
  • De gebruiksaanwijzing niet nageleefd werd, of het product door verkeerd monteren stuk ging.
  • Het breken of verwisselen van stickers op door ons geleverde onderdelen
  • Externe factoren (wateroverlast, stroompieken,…)

Als u onzeker bent over de garantieperiode op een bepaald onderdeel, neemt u best contact op met ons.

Eerlijk advies
Professionele service
Scherpe prijzen